HET KONINKLIJK HUIS

VISITORS

AmazingCounters.com

HET KONINKLIJK HUIS

De koningsgezinde lezer zal wellicht tot zijn genoegen constateren dat deze aflevering uit mijn verhalenreeks niet veel tekst bevat.

Ofschoon ik best wel het een en ander te zeggen heb over de Koninklijke familie - zeker over die man met die pijp in zijn mond en die anjer op de revers van zijn jasje -, wil ik dit hier achterwege laten om mijn oudere broer Theo niet te choqueren: mijn broer Theo is namelijk zeer begaan met de Koninklijke familie.

Als er wat te vieren valt, bijvoorbeeld een Koninklijke verjaardag, staat hij reeds voor dag en dauw op om het “rood-wit-blauw met oranje wimpel” als eerste te hijsen bij hem op de dijk.

Aangezien - als we in Nederland zijn - we op de vermaarde camping Het Grote Bos te Driebergen niet meer welkom zijn, wil ik niet het risico lopen dat wij in de toekomst ook bij broer Theo voor een gesloten deur komen te staan.

Vandaar, om mijn broer een plezier te doen, heb ik hierboven speciaal voor hem een foto van ons vorstenpaar opgenomen.

Ik moet bij het plaatsen van deze foto nog aantekenen dat ook ik redelijk positief tegenover dit "jonge stel" sta en dat de foto afkomstig is van Reuters. Ik heb de foto dus niet zelf gemaakt, die verdenking wil ik hoe dan ook niet op mij laden.

Is het trouwens niet fantastisch dat zo’n Willem-Alexander, maakt niet uit wat hij uitkraamt, steeds zijn aantrekkelijke vrouw aan zijn zijde vindt en dat zij bijna voortdurend letterlijk aan zijn lippen hangt.

Als jonge man krijg je dan toch een ego van hier tot Tokyo - ik wilde het eigenlijk anders formuleren, maar ego en Tokyo vond ik beter samengaan.

Toch één dingetje over Willem-Alexander.

Is het niet geweldig dat die jongen op zo’n jonge leeftijd al een serie onderscheidingen vergaard heeft, waar een 10-voudige oorlogsveteraan jaloers op zou zijn. Hij gaat er bijna een beetje scheef van staan.

EINDE

Voor meer gratis verhalen en columns, meld je aan op mijn FB-pagina:

https://www.facebook.com/groups/377554749281077/

Copyright © All Rights Reserved